Mä en olisi sitten villeimmissäkään kuvitelmissani uskonut tuota rääpälettä noinkin viksuksi. Juu, onhan sille joskus nuorempana naksuteltu maahanmenoja tms. Kieltämättä se oppi ne silloin melkein yhdessä illassa... Sainpahan tässä eräänä ehtoona päähäni naksutella sille - tyylillä kunhan vain tekee... Maahan menojahan tuo tarjoili ja niistä sitten naksuteltiin. Gigahan oivalsi samantein mistä sitä namia saa ja keksi palkan saatuaan nousta ylös ja laskeutua saman tein alas. Teemaksi oli tähän mennessä selkiintynyt nopeat maahan menot, ja niitähän ne oli.

Hiukan haastetta asiaan saatiin kun aloinkin naksutella ylösnousuja. Tais näihin mennä ehkä kaksi naksautusta, kun giga heittäytyi suorilta jaloilta maahan ja kärppänä takaisin pystyyn. Ihan huippu. Siitä ollaan sitten jalostettu m-s vaihtoja jotka sujuvat parin päivän treenin jälkeen yllättävän hyvin. Nyt se malttaa jo kuunnella seuraavaa käskyä (useimmiten ainakin). Mukaan asiaa sekoittamaan sotkettiin tänään i-m vaihtoa. Erillisenä tosin, mutta eipä senkään hokaamiseen nappulalta paljoa aikaa kulunut. Treeniä takana kaikkinensa ehkä viikko ja Giga tekee kaikki vaihdot paremmin kuin Niima ikinä ! Takajalat paikallaan.

Kiippa koiranen on myös opiskellut keppien ihmeellistä maailmaa ja vaikka meisän treenaaminen on viime vuoden loppupuolella ollut ihan minimissään, niin kepit on menneet aivan hurjasti eteenpäin. Giga on päässyt kokeilemaan 12 keppiä, eikä se juuri aiheuttanut sille sen suurempaa miettimistä. Aloituksen se osaa hakea aika suorasta linjasta - näitä nyt sitten vaikeutetaan. Remmissä kulkee edelleen, mutta suurimman osan löysällä remmillä. Kontaktit on ihan vaiheessa, mutta niihinkin olisi tarkoitus paneutua nyt kevään aikana oikein urakalla.