Torstaina Niima pääsi taas agiliitelemään. Lähinnä se olikin sitten liitelyä tytön juokstessa sata lasissa pitkin maneesia... Mikäkie pöhlöpäivä ollut, kun ei olekkaan tätä hetkeen harrastanut. Torstain ryhmässä on jotain taikaa, se saa Niiman aina syttymään hommaan. Ehkä sitä sytytti ideaan vielä sekin, että ensimmäisen kerran se näki Taikan treenaamassa ja vielä mun kanssa.
Ihan peruspätkiä, meni yllättävän hyvin. Haki jopa hyppyjä, ja vielä maxikorkeuksillakin... Rengasta muutama yksittäisenä korkeena, ok. Radat pääosin kuitenkin medihypyillä tai matalemmilla. Kepit veti alkuunsa sellasella vauhdilla että oksat pois... Vau! Lopuksi tehtiin ohajusharjoitusta hyppyneliöllä ja kepillä puolenvaihtoja ja lähetyksiä eri kulmista. Niima kun ei koskaan ole kepitellyt "väärältä" puolelta. Ajattelin että opetan sen puolen vaihdon kautta. Hypyltä lähetys, ampui kuin ohjus oikeasta välistä, kaks väliä ja putkeen.. Puolikkailla kepeillä mentiin, joten yks väli jäi tekemättä. Mutta en olis uskonu että se hakee sen välin noinkin hyvin. Muutama toisto putkipalkalla. Vuhtia ei ehkä ollut ihan niin paljoa, mutta haki suht hyvin. Keinua kokeiltiin muutaman kerran niin että itse hidastin, hyvin se jo tulee. Putken kautta puomille, ei ongelmaa. Tästä on hyvä jatkaa.
Taika oli taas ihan huippu, kontaktit on sille ihan ykkösiä. Tulee nätisti maahan asti. Kepit menee ok, tarvii apuja vielä. Keinu on nopea ja irtoaa esteille aika hyvin.