Spii toimii häiriökoirana BH-kokeessa 14.10. Kankaanpäässä. Rollssin ikkunan alla oli hyvä harjoitella kauniina päivänä. Spii oli kyllä ihan huippu, vaikka ei kokeeseen osallistutakkaan. Ei se ainakaan häiriöksi ollut kenellekkään, eikä ottanut häiriötä muista. Ohitukset molemmista suunnista se otti lunkisti vaikka joku olisikin vilkuillut perään. Pyörät oli ok. Samoin juoksijat ja hlöryhmä.
Riitassa on joku taika. Voi olla että nöyristelee mua niin paljon (Spii siis, ei Riitta), ettei ota kontaktia kun ollaan liikkeessä. Paikallaan ollessa se on jokseenkin loistava. Viksuna koirana kuitenkin hokasi Riitan kanssa homman nimen ja otti kontaktia muhunkin kun kävelttin. JeeJee! Tämä on ollut se suurin kompastuskivi ajatellen PK-tottista.
Niima kävi tutustumassa juoksijoihin ja polkupyöriin, eikä se suuremmin niistä välittänyt. Riitan opastuksella harjoiteltiin näyttelyesiintymistä ja alkoihan se idea syöpyä niin minun kuin koirankin päähän. Tästä on hyvä jatkaa. Juostiin myös boxeri Kössin kanssa ja alun jälkeen sekin sujui kohtuu mukavasti.

Nyt vain lisää treeniä, molemmille.