Niimalla alkoi sitten juoksut. Johan niitä odoteltiinkin... Olis nyt vaan pantannu vielä huomiseen asti, olisin halunnu kokeilla vielä paria juttua. Mutta ehtiihän noita vielä.
Nyt sitten vietetään agitonta aikaa Ahvenanmaan kisoihin asti, tosin sinnekkin mennään ihan turistina. Nyt sitten laitetaan suurempaan syyniin tuo tottispuoli. Mitään vakavampaa treeniä ei nyt juoksujen aikana oteta, kunhan hengaillaan, leikitään ja pidetään hauskaa. Tänään suunnistettiin Niiman kanssa remmilenkille, jonka harrastaminen onkin jäänyt vähälle huomiolle. On vaan niin helppoa päästää koirat ovesta ja antaa niiden juosta ja itse löntystellä mukana. Lenkkeiltiinkin varmaan parisen tuntia ja ihan näppärästi koiranen mukana tulikin. Huomaa kyllä, että on jäänyt vähemmälle tuo "normikävely"... Tätä nyt lisää ehdottomasti! Käytiin kylällä ja onneksi oli edes muutama ihminen meidän lisäksi  :)  Pari pyöräilijää, traktoreita, rekkoja, autoja ja tuli loppu metreillä toinen koirakin vastaan. Hyvin Niippis suhtautui, ainoastaan rekan alppitorvet saivat aikaan jonkunlaisen reaktion. Käytiin kyläilemässäkin ja hienosti plikka rauhoittui kunhan oli kiertänyt keittiön pariin otteeseen.
Kotona sitten pelailtiin Ottosonin Ninan puupelejä. Taika loistaa kyllä näissä hommissa. Se on pelannut nyt tornadoa, spinnyä ja smarttia (+agirodussa kolmea muuta). Kaikki se hoksaa jo ekan pelin aikana. Taidettiin 5 minuutissa pelata 3 kertaa smarttia, viimeiseen peliin en laittanutkaan namia joka pöntön alle, mutta eipä tuo tahtia haitannut. Komiasti se nostelee palikat järestyksessä. Täytynee kohta hakea taas uutta, se on liian viisas  :)  Niima on muutaman kerran kokeillut spinnyä ja se on sen mielestä vallan hauskaa. Pelaillaan sen kanssa nyt sitä kun intoa siihen piisaa, eikä se ainakaan vielä ole liian helppo sille. Nero on yleensä se joka antaa muiden pelata ja varastaa namit. Tänään otettiin Nero oikein yksityistunnille, että joutuis oikeen miettimään mitä tehdään. Spinnyä se pelaa kyllä sujuvasti ja siitä se tykkää. Nyt pääsi ekan kerran kokeilemaan smarttia. Puoli tuntia se sitä tahkos, mutta kaikki palikat nousi ja namit löytyi. Sen mielestä olis ollu paljon helpompaa vaan kipata koko lauta nurin ja syödä namit. Ei sentään niin helpolla. Spiillä oli aikalailla samanlainen ratkaisutapa kuin Nerolla. Alkuunsa sekin yritti kaataa lautaa, mutta kun hoksas että palikoita saa otettua suuhun, ei se muuta olis tehnytkään kun kannellu nappuloita, nameista viis  :)  Tyypillistä Spiitä.
Pääasia että pelaaminen on kivaa. Ja kyllä se on sitä katselijallekkin, on ne vaan niin tohkeissaan ja touhuissaan kun koittavat ratkaista pelejä. Kyllä tauko saadaan kulumaan näilläkin eväillä, remmiä ja palkaksi peliä.