Taika ja Spii kävivät steriloinnissa Hakametsän eläinlääkärissä Tampereella. Spii nukahti aivan samantein, mutta Taika olikin sitten aiheuttanut harmaita hiuksia päättämällä olla nukahtamatta. Loppujen lopuksi oli sitten sekin sammahtanut, mutta aika annostuksen jälkeen. Giga sai neloisrokotteen, eikä ollut moksiskaan.
Giga ja Niima pääsivät sitten Tampereen Musti ja Mirri kierrokselle. Ensin käytiin Nekalassa. Mukaan tarttui Nappulalle pari pallolelua, Nerolle Profilum -ruokaa ja Gigan pikkukopan pohjalle pehmuste. Soittokierroksen jälkeen Hervannan M&M:stä löytyi etsimämme sininen koira -lelu. Giga sai kunnian olla mukana kaupassa, ja kivaahan sillä tuntui olevan. Kun taas löytyi koirakavereitakin. Ostoskärryt oliva alkuunsa tosi hurjat, mutta muutaman ohituksen jälkeen ei niitäkään enää pahemmin kummasteltu.
Niima pääsi mukaan Hervannan Mustiin ja Mirriin. Ja Niima sai uuden hienon panna, jossa nyt ei ole sitä ketjuosaa lainkaan. Pari luuta ja se sininen koira, joka unohtui liikkeeseen. Onneksi kerrankin huomasin ajoissa ja asia tuli hoidettua.
Suunnattiin Ratinan koirapuistoon juoksentelemaan. Alkuun kuitenkin kävin Niiman kanssa kävelemässä Tampereen keskustassa. Ei ongelmaa linkkarien autojen ihmisten eikä oikein minkään kanssa. Neiti olisi kyllä halunnut mennä jokaisesta ovesta sisälle... Niiman onneksi koirapuistossa oli lintuja, jotka sitten saivat kyytiä oikein urakalla. Gigaa hieman jänskätti, mutta rohkaistui kuitenkin ja loppuajan juoksivat kilpaa lintujen perässä. Tai Giga taisi kyllä juosta Niiman perässä... Reipas tunti siinä pyörähti ja lähdettiin hakemaan potilaita kotiin.
Spii olikin aika hereillä, ja heilutti häntäänsä kun kuuli äänen. Taika olikin aivan taju kankaalla, mikä ei kyllä ihme isomman annostuksen jälkeen. Spii käveli itse autoon asti, mutta nostin takapenkille ja laitoin takin päälle. Taikan vielä nukkuessa shoppailtiin hieman lisää. Taikalle Trovetin ankka - peruna nappulaa. Ja Gigalle RC digest & skin. Olisi niin paljon helpompaa ottaa reissuille mukaan nappuloita. Toivotaan, että nuista sopiva löytyisi. Joskus Niko voitti kisoista 1st choisen ankka - perunaa ja se sopi ainakin Taikalle hyvin. Taika sai hieman herätettä, ja virkosikin sen verran, että päästiin lähtemään kotiin.
Spiille ja Taikalle on oma rauhoitettu alue, jossa saavat nukkua rauhassa tötteröt päässänsä ainakin tämän yön. Ruokaa en niille tänään vielä tarjoile, kun ovat edelleen aika väsyneitä. Äsken kyllä kävivät pihalla asioillaan. Katsellaan millainen olo huomen aamulla mahtaa olla. Kipulääkettä annetaan sitten aamulla.