Tänne ei ensin edes pitänyt lähteä... Lähdettiin sitten ja koko päivän reissu saatiin aikaan.
Lagun hallilla käytiin muita belgejä pällistelemässä ja hieman kokeiltiin liidäntää siinä samassa. Täytyy taas kerran todeta, että koira on kyllä hieno. Mutta se ohjaaja... Jalat on ihan sitä liikkumista varten, kyllä. Valssi harjoituksia hypyillä ja putkella. Taas tuli huomattua, että ei me olla otettu takaa kiertoa kuin yhdellä tavalla, niin että seison itse paikallani. Ja kun koitan valssia vääntää, liikkuu koira mun mukana esteen ohi. Tätä siis treeneihin. Hyvin tuo irtoilee putkille ja hypyille, vaikka tosiaan seison kuin pökkelö paikalla. Mutta huomattavasti paremmin se menee kun itsekin viitsin hieman liikkua.
Puomia otettiin längillä, hienosti. Nyt vaan hommaamaan ne länkivärkit, niin päästään kunnolla kokeilemaan. An kontaktit hienot, ja tulee vauhdilla alas paikalleen. Tän se on kyllä sisäistänyt hienosti. Puomille nostatusta hypyn tai putken kautta. Ei lasketa virettä ennen suoritusta!
Treenien jälkeen pääsi pieni lapsi huhtomaan kolmen muun mustan kanssa. Ja oli väsynyt kuorsaaja autossa takaisin tullessa  :)