Jospa nämä nyt listaisi, niin voisi sitten vuoden lopussa naureskella itselleen, että olipas taas hulluja ajatuksia alkuvuodesta. No ei kai, tavoitteet eivät ole liian korkealla vaan ihan saavutettavissa. Itseään voi sitten syyttää laiskuudesta ym jos ei tavoitteisiin olla päästy. Tässäpä näitä.

NERO
Alkuvuodesta kisoja alle, jos uskallettaisiin kesällä kisaamaan. Jos vuosi jatkuu niinkuin alkoi, niin nollat kakkosiin nousua varten pitää saada. Kaikki mitä sen päälle tulee, on vain plussaa. Tokoa treenaillaan oman mielen virkistykseksi. Jos oikein luonnistuu, niin BH-kokeen liikkeet voisi treenailla. Olis sitten Nerollekkin titteli, hiuka hienoo. Mutta tämä sitten joskus 2009?? Toivotaan että pysyy terveenä, silmät tarkastellaan alkuvuodesta.

TAIKA
Taikalla ei varsinaisia "tuloksellisia" tavoitteita. Enemmän reissuille mukaan ja uusiin tilanteisiin. Alku ainakin lupaava. Agia treenataan omaksi iloksi, jos oikein innostuu asiasta, niin ehkäpä loppu vuodesta möllikisoihin.

SPII
Spiille tavoitteeksi kolmas nolla ja siirto kakkosiin. Sitten jäädään treenitauolle ja kisoihin uskallaudutaan vasta kun hommat ihan oikeasti hanskassa ja maailma ei enää kaadu tytön niskaan. PK tottista koitetaan saada mallilleen. BH-koe ensi etappi ja se tavoitteena tänä vuonna. Ainut ongelma on tuo kontakti liikkeessä. Se sotii niin paljon sitä vastaan mihin tyttö on jalostettu ja nuorempana opetettu. Joten pitkä ja kivinen tie siitä tulee, mutta jos se opitaan niin jopas me ollaan hyviä! Luonnetesti loppuvuodesta, kun sterilointi alkuvuodesta. Toivotaan, että se osaltaan rauhoittaa ja tasoittaa Spiitä. Jälkeä taas kun lumi lähtee (vastahan se tuli...). Jos saadaan tuo kontakti kuntoon, voitaisiin ehkä havitella JK1 koularia... Mutta se vasta olisikin jo jotain. Tosin haave kaukainen.

NIIMA
Liitely kuntoon siihen malliin että kisaura korkataan 27.4. Seinäjoella. Nollat ykkösistä mahdollisimman vähillä starteilla. Kakkosista kolmosiin myös tämän vuoden puolella. Jos kolmosissa ollaan vuonna 2008, ensi vuoden tavoite on selvä. Koitetaan päästä valmennuksiin mahdollisuuksien mukaan ja luvassa myös muutama yksityistunti. Tottista koitetaan saada kuntoon ja BH-koe loppuvuodesta. Jäljelle ei tänä vuonna taideta vielä lähteä. Mutta toki treenataan. Ja josko tuo elokuuksi olis alokas kunnossa tokoa ajatellen. lähdetään Jennan ja Nukan kanssa räjäyttämään Ikaalinen.