Edellisenä viikonloppuna pyörähdettiin Seinäjoella agiliitelemässä. Meikäläiselle oli viikon aikana siunaantunut 7 starttia, neljän eri koiran kanssa. Onneksi Jenna oli helppo ylipuhua Nukan kanssa toiselle radalle, joten starttien määrä väheni kuuteen  :)  Spii kävi yhdellä radalla ja oli taas ihan Spii. Tulos HYL, renkaan kehikosta, kun en muistanut odottaa ja en sitten korjannut. Lopussa taidettiin jättää yksi hyppy välistä, mutta muuten ihan mallikkaasti meni  :)  Noormarkun kisoja odotellessa..
Niima vei meikäläistä kun pässiä narussa ekalla radalla. Kieltoja tuli ainakin sata, joten niistä HYL. Tokalla radalla 10 ja rataan saan olla ihan tyytyväinen. Muistin jopa ohjata tällä kertaa  :)
Miina Sirpan kanssa startattiin ekalla radalla nollan arvoisesti, ja päälle vielä mini ykkösten voitto! Tokalla radalla tulos 10. Lentokeinu ja An alastulo, kun lähdin persjättöön myöhässä ja vedin koiran sitten samalla mukaan.
Tammikuussa on luvassa Niimalle 4 starttia, WeCAlla ja RimAlla. Spii starttaa kerran Noormarkussa. JA Nero pappakin varmaan lähtee Noormarkkuun eläkenolliaan metsästelemään  :)

Huomenna sitten suunnataan Helsinkiin ja kohti messaria... Hah, kaiken muun hauskan lisäksi mennään Jennan kanssa junalla, josta jatketaan paikallisjunalla, josta metroon, josta linja-autoon. Samalla pitäis sitten raahata mukana Niimaa, Gigaa, Nukaa, matkatavaroita ja muutamaa häkkiä. Mahtaa olla viisasta menoa. Suurempia odotuksia ei kyllä löydy. Niima on kalju ja Giga on täynnä vekkejä. Jos molemmat punaisen nauhan saavat, niin supertyytyväinen pitää olla. Caritan Vuolasvirta-palkintoa pitää kuulemma kilistellä ja siinä se sitten laama-agilityä seuratessa meneekin kohti iltaa. Juna lähtee vasta puoli 8 aikaan, joten kiirettä ei ainakaan pidä.