Onpa tässä kuukauden aikana ehtinyt tapahtua, vaikka blogin puolella hiljaista on ollutkin... Töissä kiirettä piisaa ja kaikki liikenevä vapaa-aika on mennyt pääsääntöisesti koirien kanssa tai muuten koiriin liittyvien asioiden kanssa. Erikseen en ala jokaista tapahtumaa listaamaan, mutta koitetaan parantaa tapoja  :)
Niima ja Giga kävivät Huittisissa match showssa. Giga sai sinisen nauhan, mutta käyttäytyi ensimmäisissä mätsäreissään upeasti, vaikka juokseminen olisi voinut olla hieman sujuvampaa  :) Ryhmäkehässä ei menestystä tullut, mutta tyytyväinen pitää pentuseen olla. Niima sai myös sinisen nauhan Jennan esittämänä. Ryhmäkehässä SIN4! Jee, Niippiksen eka palkinto! Itse palloilin Nukan kanssa ja Nukalle punainen.
Huhtikuun viimeinen viikonloppu oli aika huitelua. Lauantaina suunnattiin Elisan kanssa Vantaan Heurekaan Sagin järjestämään seuratoimijaseminaariin. Päivän aikana kuunneltiin Leena Piiran luentoa agikoiran lihashuollosta, josta mukaan lähti paljon hyviä vinkkejä käytäntöön! Selvispä sekin että antaa Spiin sukellella, jos ei korviin mitenkään vaikuta. Joten emme rajoita tytön huippuhauskaa harrastusta  :) Kuunneltiin myös Vilanderin Peetsan motivointi ja vietti luento, joka lähinnä keskittyi yleisön ongelmien ratkomiseen. Mutta paljon hyviä vinkkejä täältäkin.
Sunnuntaina lähdin Hermiön Outin tottissemppaan Seinäjoen raviradalle. Samalla reissulla varmistettiin myös Niiman kisakirja ja seikkailtiin agikisoissa kuplahallissa. Hitsi, mutta upeita koiria oli seminaarissa. Ihan nousi motivaati treenaamiseen. Ehkä noilla opeilla saadaan Niiman tottis näyttämään hyvältä, vaikka pitkä projekti se tuleekin olemaan. Todella antoisa päivä.
Giga ja Nuka kävivät Maria Aaltosella kouluttautumassa. Niiman piti myös osallistua, mutta yskähteli vielä siihen malliin, etten sitä mukaan ottanut. Gigan kanssa haltuunottoja. Miksei kukaan ole kertonut, että näitäkin pitää opetella. Likalla on ihan mahdoton vauhti jo nyt! Ja palkkaa vain pallolla, namit pois. Ihana koira, kun on aina 110% mukana hommissa, eikä välitä häiriöistä mitään. Keskusteltiin myös keppien opetuksesta ja ehkä jonkunlainen ajatus on nyt mielessä.
Miian kanssa käytiin Faster2008 koulutuksessa Turussa. Oli se hyvä, että oltiin vain kuunteluoppilaina. Lämmintä varmaan 25 ja ohjaajat treenasivat juoksemista. Taika ja Giga olivat remmissä mukana ja molemmat käyttäytyivät nätisti ja pääsivät myös yhteislenkille mukaan. Etenkin Taikasta pitää olla ylpeä, harvemmin on PikkuKoiran kanssa oltu lenkillä, kun mukana on 10 muuta koiraa...
Niima aloitti kisauransa Tampereella äitienpäivä lauantaina. Tulos HYL, mikä ei ole mikään yllätys. Pätkittäin hyvä, toisinaan taas ei. Muutama radalta poistuminen, ja muutama putki väärään suuntaan. Kontaktit ja kepit meni kuitenkin hienosti. Joten tyytyväinen tällä treenillä pitää olla. Seuraavaksi Niima starttailee sitten juhannuksen Tuorlassa, ehkä. Miki starttasi myös kolmella radalla. Tulokset HYL, 15 ja 10. Paranee paranee... Molemmilla tulosradoilla myös hieman yliaikaa. Mutta eiköhän se tästä  :)
Tähän päälle sitten vielä viikottaiset agitreenit reviirillä, kotona tottistelua ja muuta mukavaa ajankulua.