Niiman agitreenit on keksittyneet lähinnä meikäläisen ohjauksien opetteluun. Tämä yhdistettynä siihen, että oikeen minkään näköistä vauhti pätkää ei olla pystytty tekemään, on alkanu vetää Niiman virettä selvästi alas. Treenien jälkeen on päässyt aina riekkumaan kavereiden kanssa, että saataisiin hyvä mieli kun treeneistä lähdetään.
Maneesin sähkö tökkii edelleen ja olen nyt päättänyt pakata huomenna autoon halogeenilamppuja ja agregaatin ja mennä treenaamaan maneesille. Täytyy saada likkaan vauhti takaisin ja hommasta entistä hauskempaa! Lisäksi kontakti olisi pakko päästä treenaamaan, jos huhtikuussa mielitään kisoihin mennä. Tällä hetkellä näyttää kyllä siltä, että uran avaus siirtyy kesälle. Mutta toivotaan edelleen, että ollaan iskussa Seinäjoella.
Toivotaan että huominen ja tämän päiväinen metsissä seikkailu tuovat tyttöön sitä kaivattua intoa takaisin. Ensi tiistaina ollaankin menossa Nukan ja Jennan kanssa Maria Aaltosen oppeihin, joten huomisen treenit ovat sitten kenraalia tätä varten.

Muutama kuvanen tämän päivän riekkureissuilta.

1330971.jpg1330972.jpg1330973.jpg1330975.jpg