Niippiksen treenitauko lähestyy. Vielä olisi muutama ongelma ratkottavana. Ensin kuitenkin positiiviset asiat. Kontaktit alkaa olla mallillaan, jopa se A. Ollaan otettu vaihtelevin kestoin, palkalla ja ilman. A ja puomi ovat tytöstä hyvinkin mukavia esteitä. Puomin mörkövaihe (johtui tod näk keinusta) on ohi ja ollaan päästy treenaamaan puomille ja Alle lähettämistä myös vähän avoimemmista kulmista. Takaaleikkaus puomilla ja Alla ok, ei jää kysymään yhtään. 
Hypyt parantuneet paljon, tehty lähinnä ohjausta. Kahdeksikolla treenattu kiertoa, välistävetoa, sylkkäriä. Pienillä pätkillä sitten otettu haltuunottoja milloin missäkin. Opeteltu hyppäämään pyöreästi ylös. Hyvin on plikka sisäistänyt asiat. Vielä kun joku kertoisi ohjaajalle  :)
Kepit alkaa olemaan ymmärryksen alla. Viime maanantaina oli mukava huomata, että se ei oikeasti tarvi mua siellä kepeillä, vaan antaa edistää ja siirtyä aikas reippaastikkin sivulle. Nyt sitten tätä enemmän treeniin, etten vielä vuoden päästäkin nökötä sen vierellä kepeillä.
Sitten ne "ongelmat". Keinu. Laitetaan maxipöytä laskevan pään alle ja kokeillaan näin. Otetaan pelkkää keinutusta. En odota ongelman ratkeavan ennen taukoa, mutta jos päästäisiin sen ratkaisussa eteenpäin ja plikalle jäisi positiivinen mielikuva myös tästä esteestä.
Rengas. Ei niinkään ongelma, yksittäisenä sujuu ok. Pitäsisi muistaa kokeilla "radassa", muutama este riittää. Hyppy - rengas -putki (palkka).
Kepit. Vauhtia lisää, myös siihen alkuun. Yleensä alkua haparoi ja lopun tulee kuin tuulispää. Vauhtia lyhyellä keppimäärällä. Täytyy muistaa myös vahvistaa 12 keppiä. Pujottelu "toiselta puolelta" treeniin. On tehnyt muutaman kerran yllättävän hyvin. Myös leikkauksia voisi ottaa enemmän. Koska lähettäminen vasemmalta onnistuu. Leikkaukset myös keppien jälkeen, ei vain edessä.
On sitä hommaa ennen joulutaukoa. Ei varmasti kaikkea saada kuntoon, mutta yritetään saada Niimalle positiivinen mielikuva jokaisesta esteestä. Josko sitten lomalla tulislisäpotkua suoritukseen.  :)