Aivan uskomaton koira mulla. Meitin pieni eläkeläinen kävi Turussa ATT:n kisoissa nappaamassa toisen nollansa Nerolle huikealla tuloksella -8,89. Toiselta radalta ohjaajan liiasta vedätyksestä An alastulolta vitonen. Mutta ei paljon haittaa!! Tammikuisten Noormarkun kisojen jälkeen oli ihan uskomaton fiilis, nolla ja vitonen. Ja poika teki sen taas. Nero pappa on yhden nollan päässä eläkkeestä  :D Molemmilla radoilla sijoitus 6, mikä ei reilu 30 koiran luokassa ole paha.
Eka rata oli hyppäri, aika yksinkertainen sellainen. Alkuun kolme hyppyä, u putki, hieman sivuun kaksi hyppyä ja uudelleen putkeen. Alku ei suurempia hankaluuksia tuottanut monellekkaan. Toiselta putkelta piti hypätä kaksi hyppyä vasemmalle viistoon ja kääntää oikealle kepeille. Kepeiltä vasemmalle oli pituus josta oikealle putkeen. Tämä oli se kohta, jossa nähtiin jos jonkin moista kieppiä ja kikkailua. Kerrankin olin tyytyväinen, että ei se meikäläisen koira nyt niin nopea ole. Valitsin ulkokautta kiertämisen ja kiitos Neron, se onnistui. Olin hieman myöhässä tokalle hypylle, mutta Nero korjasi hienosti. Kepeiltä käänsin tarpeeksi ajoissa pituudelle ja putkeen irtosi hyvin. Loppusuoralla oli sitten hyppy säkki muuri ja hyppy. Säkki ja muuri hieman pelotti. Muurin päältä poika tykkää ponnistella lisää vauhtia ja säkkikin voi kisoissa olla jokseenkin pelottava. Hieman empi säkillä, mutta tuli kuitenkin reippaasti läpi. Muurilla ei ongelmaa. Neron toinen nolla on siis ihan oikeasti totta.
Tokalla radalla olikin sitten kiemuraa ja kääntöä. Keinun jälkeinen puomi osoittautui monelle pahaksi paikaksi. Ilmeisesti tuo ATTn keinu kolahtaa sen verran äänekkäästi, että monet jäivät puomille asiaa ihmettelemään. Kerrankin hieno homma, että Nero on oppinut kunnolla rämähtävään keinuun, eikä poika ollut radalla moksiskaan kolahduksista. A:lla vedätin ihan selkeästi liikaa ja ihan turhaan, ei Nero kyllä väärään päähän putkea mene. Ainakaan tossa paikassa olisi mennyt. No, hyvä suoritus joka tapauksessa, ja ohjaajakin pääsi harjoittelemaan valssausta oikein urakalla, kun joka välissä piti olla tanssimassa. Tälläkin radalla ihanneaika alittui, reilu viidellä sekunnilla! Hyvä Nero!
Neron suorituksen oli hauskaa katsottavaa, kun se oli koko ajan ihan siinä hilkulla, että lähtee hulluna vaan juoksemaan ja rehaamaan. Ja nyt se meni ihan oikeasti lujaa. Vau!
Giga oli myös mukana. Aivan valloittava lapsi. Kolmen oudon koiran kanssa se matkusti kiltisti koko 20 tuntisen kisareissun. Kavereita löytyi ja painimaan päästiin. Oli kaverit sitten isoja tai pieniä, kaikki oli aivan yhtä ihania. Niin, ja shelttiinkin pääsi tutustumaan ja oli aivan ihastunut. Eipä ole sitten mummuunsa tullut  :D  Serkkujen Nelli-aussin kanssa painivat, kun Katjan kanssa käytiin kylässä. Nelli ainakin yritti pitää Nappulaa kurissa. Hyvä niin, että edes joku yrittää. Lapsi oli ihan zippi kuudelta illalla ja meni kotiin päästyämmekin heti takaisin nukkumaan. Nyt jo painetaan kuin heikkopäiset pitkin kämppää Niiman kanssa. Ihan lupaavalta Giga kisoissa näytti, joten se pääsee uudelleenkin  :D