Joulut oli ja meni ja uutta vuotta odotellessa... Treenitauot on ohi ja ollaan palattu arkeen.

Onpa tässä ehtinyt tapahtua kaikenmoista. Nero tuli takaisin kotiin, Taika ja Niima on juoksunsa juosseet. Spiin vielä odotellaan. Kuvauttamassa ollaan käyty ja silmiäkin peilailtu. Sterilointiajat Taikalle ja Spiille varattu.
Aloitetaan nyt vaikka silmistä. Taika ja Niima kävivät Tampereella Hakametsässä peilauttamassa simmujaan. Molemmat käyttäytyivät oikein mallikkaasti. Niiman kanssa käytiin odotellessa tutustumassa paikalliseen liikenteeseen. Hyvin lunkisti se otti koko reissun ja touhotti omiaan autojen ja ihmisten seassa. Jes! Otettiin paluu matkalla hieman seuraamista, kun kerrankin oli sitä häiriöö. Hyvinhän tuo meni. Linkkarin jarrut tais kerran häiritä sen verran että jäi vähän jälkeen, mutta korjas tosi hyvin. Silmät todettiin kauniiksi ja terveiksi. Ja hyvä niin.
Taika löysi tuttuja, parson Artun. Piti sitten olla niin pätevää että... Taikan silmät sai paremman "tuomion" kuin olisin ikinä voinut kuvitella. Kaihia on vain silmän ylimmässä kerroksessa, eikä se ole lähtenyt versomaan sisälle silmään. Tuskin koskaan sokeuttaa silmää, että saadaan olla rauhassa ainakin pari vuotta ja tarkistetaan asiaa sitten uudelleen. Hiukan on helpottunut olo. Koira on siis edelleen jalostuskelpoinen, tosin se tarvitsisi jalostuslautakunnan hyväksynnän ensin. Mutta eipä tuo pentuja enää tee. Sterilointi aika 17.03. samassa paikassa.
Torstaina 20.12. Niippis kävi Niinisalossa virallisissa kuvauksissa. Kuvaajana siis Tenhun Hanna. Kuvauksen kohteena oli ihan koko koira, viralliset kuvien lisäksi. Kuvat lähtivät A/A ja 0/0. Eikä muissakaan kuvissa mitään erikoista näkynyt. Nyt sitten odotellaan kennelliiton ihmisten mielipidettä asioista... Hitsi mutta on jännää  :)