Niima ja Spii on ollu tehotreenissä maahanmenon kanssa. Niimalla maahanmeno nopea ja suora, harvoin kellistää lonkalleen. Lonkasta ylös ja uus maahanmeno -> palkka. Spii kellistää tosi helposti, estoista se menee aivan puihin. Joten sillä vielä vahvisteena kättä, mutta aika vähän enää. Ollaan pidetty tiukkaa linjaa ja vain oikein suoritetuista maahanmenoista on palkka tullut.
Paikallaolon kestoa ollaan myös kokeiltu, häiriöllä ja ilman. Taika on aika loistava häiriö. Niimalla paljon parempi häiriön kesto kuin Spiillä. Mutta taasen, kukapa muukaan on varastanut shown kuin Neeppa! Pappa könöttää maassa niin kauan kuin kuulee käskyn vapaa. Menee ekasta suorilta jaloilta maahan, pitää kontaktin, kestää sen että käskytän muita, menen piiloon... Mietintämyssyssä josko kuitenkin Nero ensi kesänä kokeilisi tokokokeita... Mutta ei asioiden edelle.
Kestoa ollaan treenattu ja tytöt antaa kyllä mun liikkua aikalailla. Niiman maailma ei kaadu vaikka olisin selin hieman kauemmin, kiertäisin takaa. Kestoa ollut 1-2 min välillä palkaten. Spii ei takaa kiertoa kestä, mutta paikallaolo sillä muutenkin ennestään tuttu joten sen kestot on vaihtelevasti ollu 1-3 min tasoa.