Ilmeisesti meikäläisellä on ollut luova tauko blogimaailmasta...

Niiman kanssa ollaan lähinnä selvitelty sen jalka mysteeriä. Sitä ollaan kuvattu, käännetty, väännetty ja tutkittu ties montako kertaa. Doupattuna se on ollut lähes koko alku vuoden...  :(  Fyssarilla se on käynyt vähintään kerran kuussa ja joka kerta se on aivan jumissa oikealta ja huutaa, kiljuu ja vastustaa käsittelyä alkuunsa. Loppujen lopuksi paikat saadaan auki ja koirakin pääsee nauttimaan hieronnasta. Reviirillä jalkaa kuvattiin 20 kuvan verran. Eikä sieltä löytynyt mitään. Lihaksisto on heikompi oikealla puolella ja oikea kyynerpää rutisee, lisäksi koiralla on aivan kaikki nivelrikon oireet - itse nivelrikko vaan puuttuu... Seuraavaksi kokeillaan sitten ultraa ja jännehoitoja. Viimeinen oljenkorsi on sitten joku guru Helsingin eläinsairaalassa. Muuten koira on kyllä kaikin puolin pirteä ja oma itsensä.

Niima sai peruutuspaikan Ulvilan toko kokeeseen ja viksuna sitten päätin että mehän mennään... Kenraaliharjoituksena Seinäjoen möllitoko, jossa päästiin puolen pisteen päähän ykköstuloksesta  :)  Tosin aikas mahtavilla avustuksilla, mutta minkös teet kun on tuollanen taskuböögi  :D

Luoksepäästävyys 10

Ei sen suurempia ongelmia. Vähän tuli vastaan.

Paikalla makaaminen 8,5

Helpotettuna, makas vaan minuutin. Meni toisella käskyllä maahan, mutta hienosti pysyi ja malttoi odottaa istumis käskyä. Tosin tuomarin mielestä oli noussut istumaankin jossain vaiheessa.

Seuraaminen kytkettynä 9,5

Yksi peruasento jäi tekemättä. Muuten ihan mukava.

Seuraaminen taluttimetta 8,5

Tais jäädä perusasento tekemättä tässäkin. Täyskäännöksessä katosi johonkin. Juoksussa taas skarppi ja loppuun asti kiva.

Liikkeestä maahanmeno 5

Ei menny käskystä (oli kyllä odotettuakin). Autoin kädellä maahan. hienosti pysyi ja malttoi taas odottaa istumis käskyn.

Luoksetulo 9,5

Tuli lujaa, mutta eihän se oikein tiedä mihin sen pitäisi tulla. Hiukan sinne päin kuitenkin.

Seisominen 6,5

Ei jäänyt ekalla, mutta tokalla + käsimerkillä jäi! Ja seisoi paikallaan nätisti. Wohou!

Estehyppy 6

Niiman toinen tokohyppykokemus. Käsiavulla meni, mutta ei osaa jäädä seisomaan esteen taa. No ei kai niin  :)

Kokonaisvaikutus 8,5

yht. 159,5

ALO2, sij. 4/17.