Niima on päässyt treenaamaan lyhyitä pätkiä usein. Tekeminen on ollut mukavaa, ja ollaan vältetty tilanteita joissa joutuisin puuttumaan sen toimintaan. Niima on treeneissä vain treenannut, ei riekkunut toisten kanssa ennen eikä jälkeen. Tämä näyttää ainakin näin alkuun hyvältä tavalta.
Pästiin peruutuspaikalle Aaltosen Marian koulutukseen sunnuntaille. Hyvä hyvä. Koska tähän väliin tarvin kyllä apuja, alkaako kisaura vai odotetaanko vielä. Teknisesti Niima alkaa olla valmis, mutta se ei ole kertaakaan treenannut täysipitkää rataa. Ja pitäisi kokeilla sitä myös kilpailunomaisesti... Kontaktit alkaa olla oikeanlaiset ja Niima tietää paikan. Keinu on hieman epävarma maneesilla, ei koskaan missään muualla. Kepit se kyllä osaa, niihin täytyisi vain kehittää jostain se viimeinen silaus.
Ehkä tulevat viikot antavat osviittaa siitä lähdemmekö kisoihin Seinäjoelle, niinkuin alun perin oli tarkoitus. Kahden kuukauden treenitauko + juoksut päälle tekivät aikalailla hallaa tälle toiveelle.
Sunnuntaina siis Maria Aaltosen koulittavana. Viikko siitä, niin meitä piiskaa eteenpäin Juha Orenius ja pari päivää myöhemmin Marian kanssa nimenomaan ratatreeniä yksäritunnilla. Viisaampaa kai olisi odottaa ja katsoa nämä läpi ja harkita kisoja vasta sen jälkeen. Toisaalta kiinnostaa tietää Niiman käytös kisatilanteessa radalla...
Päätöksiä päätöksiä...