taika täsä ny ja Spii kävivät steriloinnis Hakametsän eläinlääkäris Tampereel. Spii nukahti aivan samantein, mut Taika oliki simmottos sit vaa sitten aiheuttanut harmait hiukssi päättämäl ol nukahtamat. Loppujen lopuks sem pare vaa oli sitten seki sammahtanut, mut aika annostuksen jälkeen. Kika sai neloisrokotteen, eikä tiätty ollut totanoi moksiskaan.

Giga ei sunkka ja Kui vaa niima pääsivät sitten Tampereen Musti ja Mirri kierroksel. Totanoi ensin käytisse Nekalas. Mukkan tarttus Nappulal pari pallolelua, Nerol rofilum -ruakaa ja Kikan pikkukopan pohjal pehmuste. Soittokierroksen jälkeen Hervannan M&M:stä löytys etsimämme sinine koira sem pare vaa lelu. Kika sem pare vaa sai kunnian ol täsä ny mukana nimpal mukavast kaupas, ja kivaahan sil kyl mar sit tuntus olevan. Ku taas kui vaa löytys koirakavereitaki. Ei mar ostoskärryt oliva mut kumminki alkuunsa simmottos sit vaa tosi hurjat, mut muutaman ei mar ohituksen jälkeen ei niitäkään tiätty enää pahemmin kummasteltu.

niima pääsi mukkan Hervannan Mustisse mahtaks sitä sanokka kehrata ja Mirriin. Ja Niima sai uuren sem pare vaa hienon panna, jos ny kyl mar sit ei ol sitä nimpal mukavast ketjuasaa lainkaan. Pari luuta ja hän sinine koira, joka unohtus vai kummottos liikkeesse. Onneks kerranki huamasin ajois ja assja tuli hoirettuu.

Suunnattiin Ratinan koirapuistossen juaksentelemaan. Alkuun kuitenki nimpal mukavast kävin Niiman kans kävelemäs Tampereen keskustas. Ja nii om mone muukki sanonu ei onkelmaa linkkarien autoitten ihmisten eikä oikein minkään kans. Neiti ei sunkka olis kyl halunnut mennä jokaisest ovest ei sunkka sisäl... Ei mar niiman onneks koirapuistos nimpal mukavast oli lintui, vai kummottos jotka sitten saivat kyytiä oikein urakal. Kikaa hiukka jänskätti, mut rohkaistus kuitenki ja loppuajan juaksivat kui mun nysse tarttis sano kilpaa lintujen peräs. Tai Kika tais kyl ei mar juast Niiman peräs... Reipas tunti siinä pyärähti ja lährettisse hakemaan mahtaks sitä sanokka kehrata potilait kotisse.

Spii oliki aika hereil, ja heilutti häntäänsä ku kuuli ei sunkka ääne. Taika oliki aivan taju kankaal, nimpal mukavast mikä ei kyl totanoi ihme isomman annostuksen jälkeen. Spii käveli nimpal mukavast itse autossen asti, mut nostin takapenkil ja laitoin taki pääl. Taikan viäl nukkues shoppailtisse hiukka lisää. Taikal Trovetin ankka - peruna nappulaa. Ja Kikal Rc rikest & ski. Olis niin paljon helpompaa ottaa kyl mar sit reissuil mukkan nappuloit. Toivotaan, et nuist sopiva löytyis. Joskus Niko voitti kisoist 1st choisen ankka - perunaa ja hän sopi ainaki Taikal hyvin. Taika sai hiukka herätettä, ja virkosiki sen verran, et päästisse lähtemään kotisse.

Spiille ja Taikal mahtaks sitä sanokka kehrata o mahtaks sitä sanokka kehrata oma mahtaks sitä sanokka kehrata rauhoitettu alue, jos nimpal mukavast saavat nukkua rauhas tötteröt päässänsä ainaki tämän yän. Ruakaa en niil tänäpän viäl tarjoile, ku ovat erelles aika väsyneitä. Äsken kyl kävivät pihal asioilas. Katselas millaine olo huamen aamul mahtaa ol. Kipulääkettä annetaan sitten aamul.