Ihan mahtavat aploodit Miialle, nyt on maneesilla valot ja päästään taas treenaamaan. Heti illalla käytiinkin Miian ja Siran kanssa korkkaamassa "uusi treenipaikka". Vanhat valot taisi olla aikansa eläneet, kun oikein häiki uusilla valoilla  :D
Niimalla alkoi nyt sitten uusi aika agin ja miksei muidenkin treenien suhteen. Yhtään ylimääräistä ei hihhuloida vaan kontaktia pidetään yllä ja hommaillaan vain mun kanssa.
Alkuun tehtiin seuraamisia ja liikkeestä maahanmenoja ja pysähtymisiä. Ihan uskomatonta, mutta pitkästä aikaa Niimallakin oli moottori päällä ja se oikeesti teki hommia eikä vain hillunut vieressä. Maahanmenoissa tein pienen hidastuksen käskyn kohdalla, ja hyvin uppos. Alkuun nämä oli oikein hienoja, mutta koitin treenien välissä samaa ja heitti aina lonkalle.. En jaksanut tahia ja otin muutaman normi maahan menon ja lopetin siihen. Pysähtymiset oli ok, muutaman kerran hiipi pari askelta perään, mutta yllättävän hyviä kuitenkin. Paikalla olo oli läpi treenien ihan huippua. Kyllä se siitä.
Sitten agiin. Niima sai treenailla rimat maassa tai alimmassa kannakkeessa. Alkuun vauhtia piisasi ja korvissa oli tulpat. Hittolainen, täytyy oikeesti vaatis siltä korvia alusta asti, eikä päästää kiehumaan noin. Alku kohellusten jälkeen käytiin pieni keskustelu, kuka kuuntelee ja ketä ja johan alkoi hommat sujua. Kontaktit oli aivan huippuja, JOKA KERTA! Palkkailin usein käteen tulemisesta. Likalla oli niin paljon vauhtia, että joutui ohjaajakin miettimään kuvioitaan enemmän. Treenit oli suht leppoisat, mutta kuitenkin oli kiva kun oli mukana joku joka kyseenalaistaa kaiken just tehdyn. Kiitos Miialle. Loppuun otettiin Suoralla putki, keinu (jonka vieressä ansana säkki), hyppy, A, oikealle rengas, putki, palautus takaisin ja suoralla hyppy, hyppy, muuri ja hyppy. Loppusuoralle laitettiin namikippo ja meni kyllä kivasti. Nyt voisi taasen alkaa harrastaa tätä tavoitteellisempaa treenaamista ja suunnitella treenitkin ihan oikeasti. KivaKiva!