Niima ja Nuka kävivät seurailemassa III luokan agikisoja (huipulta on hyvä aloittaa) Seinäjoella eilen sunnuntaina. Nätisti plikat matkasivat takaluukussa koko matkan. Eikä Niiman tällä kertaa tarvinnut Nukaa komentaa. Koirapuistoilun jälkeen suunnattiin kuplahallille.
Ajatuksena oli totuttaa Niimaa erilaiseen hälinään, se kun oli TSAUn hallistakin niin järkyttynyt. Pyöröovista se kulki kuin vanha tekijä, eikä kuplahallin sekamelska ollut sille mitenkään erikoinen. Ilmeisesti se mörkövaihe alkaa olla virallisesti ohi  :)  Edes keinun paukahtelu (joka muuten oli aika kova toisinaan) ei saanut plikassa aikaan mitään reaktiota. Jee jee !! Keinua päästiin kokeilemaan muutaman kerran, ja alkaa tuntua siltä että tällekkin esteelle se lamppu alkaa kohta syttyä. Hyvä. Atria-hallissa naapurissa pelattiin kiekkoa, eikä mekastus sieltäkään aiheuttanut sen kummempia Niimassa.
Kisoja Niima katseli yllättävän rauhallisesti. Ja loppuajasta se makoili jalkojen juuressa katsellen maailman menoa. Eipä ainakaan ressaa  :)
Takaisintulomatkalla piti vielä käydä poiketen maneesilla. Pari pätkää, meni kivasti. Piisas kyllä, alkoi olla aika väsynyt koko päivä reissusta, joten turha jäädä tahimaan. Niima olis ilmeisesti jäänyt Nukalle kylään, kun pakko oli poistua samassa pihassa autosta ja juosta Nukan kanssa ovelle...