Nappulan ensimmäiset agitreenit sisälsi putken ja hypyllä kieputtelua rima maassa. Ohjausten opettaminen erikseen on toiminut todella hyvin, koska nyt ensimmäistä kertaa yhdistettiin esteeseen ja hokasi homman heti.
Tehtiin pyöritystä valssilla ja vekittäen. Ei ongelmaa. Ja muistin jopa ottaa molempiin suuntiin. Ens kerralla sitten pelkkää etenemistä esteen yli palkalle. En kyllä usko sen olevan mikään ongelma, mutta panostetaan nyt huolella tähän lapsivaiheeseen  :D
Putkea Giga suoritteli omia aikojaan ja namia tuli nassuun. Miia toimi apparina, ja leikki pallolla putken toisessa päässä ja jätti sen sinne palkaksi. Hyvin lähti ja aina putken kautta. Ensimmäistä kertaa yhdistin käskysanaa toimintoon, eikä se aiheuttanut sen suurempaa kummastusta. Tästä huikaisevasta ensimmäisestä treenistä sain idean koittaa mutkaputkea. Palkka vaihdettiin namiin. Ensin nami valmiina putken päässä ja koira meni ihan niin kuin pitikin. Toinen kerta käskyllä ja palkaten kädestä. Ei ongelmaa. Vielä yksi suora putki loppuun ja se oli siinä.
Koko viiden minuutin ajan nappula oli kympillä mukana ja keskittyi hommaan. Vaikka maneesin kivet tuntuivat kovin kivoilta.
Tästä on hyvä jatkaa.