Tästä hommasta jäi vähän omituinen maku suuhun... Johtuu ihan siitä, että olisin todellakin odottanut saavani enemmän irti kuin mitä sain.
Niima oli suht ok alkuun, mutta puolituntia on sille aivan liikaa ja se vaan hengaili mukana ja vippaili sijaistoiminnoille milloin missäkin. Täytyy olla silti tyytyväinen ja tosi tyytyväinen ollakkin, koska Niima leikki! Tosin vain hetken, mutta pystyin palkkaamaan lelulla muutaman kerran. Takaaleikkausta hinkattiin lelun kanssa ja onnistuihan se lopulta.
Meidän pitää opetella leikkimään ja saada sitä kautta lisää energiaa tekemiseen. Kerro jotain mitä en tiedä! Tässä se meitin anti sitten olikin. Mun ohjaus oli ajoittain hyvää, ja alkuun olikin. Mutta on jokseenkin turhauttavaa ohjata koiraa, jota tekeminen ei kiinnosta pätkääkään. Siitäpä se ohjauskin sitten kärsii. Niima tarvii treeniä pienissä pätkissä, edelleen.
Loppun otin vielä keppejä, kun koira oli ihan intoa piukassa riehuttuaan seinässä kiinni reilun tunnin. Ihan mahtavat kepit! JeeJee! Lisää näitä. Saatiin tästäkin reissusta positiivinen maku suuhun  :D