Ei voi olla kuin tyytyväinen Niimaan. Vaikka ensimmäinen kosketus hallinäyttelyyn oli kuseminen rokotustoditustarkistukseen... Vähän jänskätti, mutta suurimman osan ajasta tyttö nukkui jaloissa ihmisten pyöriessä ympärillä. Kehään mennessä sitä piti jopa herätellä, oli aikas pöllähtäneen näköinen  :) Kehäkäytös ei nyt ollut parasta Niimaa. Seisoi kuitenkin nätisti ja ilmeisesti juoksikin enemmän neljällä jalalla kuin hyppi kahdella. Tuomari tykkäs, vaikka hammas puuttuikin ja edellisenä päivänä pesty turkki ei ollut ihan oikeanlainen. Tulos JUN EH1 (1/2).
Tuomari oli kyllä joskeenkin kummallinen, puolilla belgeistä oli purenta / hammasvikoja ja niitä selviteltiin kehäsihteerien kanssa rotumääritelmää lukien... Vain yksi (valioluokan) narttu oli tuomarin mielestä ERIn arvoinen, joten tätäkin vasten voin olla enemmän kuin tyytyväinen tulokseen.
Seuraava koitos on ensi vuoden tammikuussa Turussa. Sen jälkeen keskitymme todennäköisesti muihin harrasteisiin ja palaamme näyttelykehään seuraavan kerran hakemaan sitä agivalionarvon tulosta  :D Juu. Tavoitteita pitää olla...