Kyllä sitä sitten ihminen osaa olla ahkera, ainakin tässä blogon päivittelyssä... Paljon on tapahtunut ja tehty sitten mummun mökkiretken  :)
Niima ja Giga ovat osallistuneet Aaltosen Marian ja Mäkelän Markon koulutuksiin. Niima on startannut virallisissakin agikisoissa, tosin ainut mainittava tulos on Forssasta saatu vitonen. Muut radat ovatkin sitten päättyneet hyllyyn. Viimeksi Noormarkussa hyllytettiin molemmat radat kepeille  :(  Treenivire on niin matala ja kisoissa taas ihan omissa sfääreissään, että ollaankin nyt panostettu tähän vireen nostoon ja sitä kautta saatu treenattua myös lähempänä sitä kisavirettä. Missään muussa ei ollutkaan kisoissa sanomista. Kontaktit tms oikein hienot. Joten ylpeä kai tuosta pitää olla.
Taika kävi trimmissä, ja liian pitkä väli edellisestä kerrasta. Jouduttiin taasen ottamaan mummu ihan kaljuksi. Täytyy nyt oikeasti alkaa pitämään tarkempaa huolta tuosta trimmivälistä, jotta saataisiin sille se hieno turkki takaisin. Kiitokset kuitenkin sinne Naantaliin, ainakin koira on komiassa kunnossa  :)