Päätin ex-tepore lähteä kaikki koirat mukana Poriin mätsäreihin. Ajatuksena oli ilmoittaa kaikki koirat, mutta apuvoimien puuttuessa osallistumaan pääsivät vain Niima ja Spii. Taika ja Nero leikkivät citykoiria äitellä kun tytöt leikkivät näyttelykoiria  :)  
Kaikkien koirien piti juosta ympyrää samaan aikaan, joten ajattelin, että Niima juoksee ja Spii odottaa. Isoja aikuisia oli kuitenkin niin paljon, että juostiin kahdessa erässä joten molemmat pääsivät esiintymään. Niiman parina oli pirset. Tästä lähtien en mene itse sen kanssa mihinkään kehään, oli sitten kyseessä minkälainen juttu tahansa. Nätisti se kyllä oli ja juoksikin todella nätisti, mutta esiintymisestä ei ollut tietoakaan. Sininen nauha. Sinisten kehässä oltiin ekoja jotka käteltiin pois. Täytyy olla silti tyytyväinen, kun juoksu oli juoksua, eikä sitä sen yleistä tasajalkahyppyä. Ehkä se sitten Turussakin osaa olla yhtä nätisti.
Spiin parina oli vinttikoira, rotua en tiedä. Spii edusti ihan nätisti, seisoi kivasti ja juoksu oli vauhdikasta. Punainen nauha. Punaisten kehässä oltiin viimeisiä jotka käteltiin pois.
Vaikka reissulta ei sen kummemmin menestystä herunut oli kiva huomata että Niima osasi ottaa rennosti kaikuvassa parkkihallissa vaikka Spii humpuutti vieressä omiaan. Koko reissu kesti vain puolisentoista tuntia, joten nopeaa toimintaa.
Illalla treenit, kakarat odotti autossa. Treenien jälkeen Niima ja Spii pääsivät juoksemaan Nukan ja Nellin kanssa. Taika ja Nero Siran kanssa puistossa. Ihan mukavaa tämmöinen reissailu  :)