Oman seuran mätsärit, pakkohan sinne oli mennä. Niin töihin kuin kehäänkin.

Niiman pari oli Jennan bpgn Nuka. Voisikohan Niima opetella nuoremmaltaan oikeanlaista kehäkäytöstä? Sininen nauha tuli, tällä kertaa Nuka selvästi parempi kuin Niima. Jos koira on karvalähdön vuoksi kuin sähköiskun saanut peruukki ja kehässä kuljetaan enemmän kahdella kuin neljällä jalalla, pitäisi ohjaajalla välähtää päässä treenaamisen merkitys tässäkin asiassa... Meillä todellakin on pitkä matka Seinäjoen näyttelyyn... Huoh... Kirjallisen arvostelun saldona "Erittäin kaunis nuori narttu, joka valitettavasti pieni. Kehäkäyttätymiseen tarvitaan harjoitusta." No älä. Kääpiö mikä kääpiö. Sinisten kehässä Niiman kanssa kikkaili Miia, mutta hyvästä yrityksestä huolimatta ei menestystä sen enmpää herunut.

Taika sai irokeesinsä kanssa hyvän vastaanoton. Terrierimäiseen tyyliinsä, se edusti hienosti. Joskin kehän ulkopuoliseen yhteenottoon sen olisi ehdottomasti pitänyt päästä sanomaan oma mielipiteensä. "Kaunis koira, joka esiintyy ja esitetään hyvin." Punainen nauha, ei sijoitusta.

Spii käväisi myös kehässä Sarin kanssa. Kehästä punainen nauha. Seisoo kuulemma kauniisti. Liikkeisiin harjoitusta. Tyypilliseen Spiimäiseen tyyliinsä, se on taas varmaan juossut sivuttain ja tehnyt hassuja loikkia. Itse menin punaisten kehään ja härregud, PUN4. Heh, varsinainen "näyttelykoira".

Päivä kului muuten mukavasti, koiria paikalla oli sopivasti. Niiman käytös oli useimmiten kehuttavaa, mahtui mukaan muutama huonompikin hetki. Hauska päivä, jonka jälkeen lähdettiin Nukan kanssa Niinisaloon juoksentelemaan ja katsomaan agiesteitä.